REKLAMNI MATERIJAL

Reklamni materijal je jedan od najbitnijih delova promocije neke firme ili brenda. U velikoj ponudi pronađite Reklamni materijal prilagođen Vašim potrebama i zahtevima. Izrađujemo torbe, alate, šolje, kape itd. sa vizuelnim identitetom Vaše kompanije ili proizvoda. Svaki naš proizvod se može brendirati po Vašoj želji.

Digitalna štampa

DIGITALNA ŠTAMPA

Digitalna stampa nudi brzo i ekonomično rešenje za male tiraže. Ova vrsta stampe omogućava odličan kvalitet i kratak rok izrade. U mogućnosti smo da vam odštampamo potreban materijal u toku jednog dana. Format štampe je do SRA3 (320x450 mm), i najčešće se koristi za stampu vizit karti, cenovnika, brošura, kataloga, plakata, pozivnica...

Tampon štampa

TAMPON ŠTAMPA

Vrsta štampe koja se koristi za štampanje na oblim površinama. Posebno je pogodna za štampanje sitnih detalja, čak do 1 mm. Odlikuje se izuzetnom oštrinom otiska, kao i velikom brzinom u radu, što je čini idealnom za štampu velikih tiraža olovaka, upaljača, pepeljara, privezaka, šolja, čaša i ostalih oblih predmeta.

UV štampa

UV ŠTAMPA

Novo u ponudi: UV digitalna štampa! Profesionalna štampa na svim materijalima u punom koloru. Sve što ste zamislili možemo da odštampamo!

AUTO GRAFIKA

Auto grafika odnosno brendiranje vozila je štamparska delatnost koja se koristi u komercijalne i privatne svrhe. Brendiranje vozila se može izvršiti na svakom vozilu bilo da je to putnički automobil, motorcikl ili komercijalna vozila kao što su: kombi, pikap, ili kamion.

ŠTAMPA NA TEKSTILU

Nudimo vam veliki asortiman tekstilnih artikala pogodnih za štampu. Na vama je da odaberete željeni proizvod i pošaljete nam podatke koje želite da budu odštampani. Mi ćemo vam poslati predlog izgleda odštampanog proizvoda i posle vašeg odobrenja uraditi štampu. Po dogovoru, odštampane proizvode možemo dostaviti ili poslati poštom na željenu adresu.

Sito Štampa

SITO ŠTAMPA

Ova štamparska tehnika pogodna je za štampu na gotovo svim vrstama materijala: na papiru, plastici,tekstilu,metalu. Njom se najčešće brendiraju upaljači, olovke, kalendari, pvc kese, rokovnici, samolepljive folije, vizit karte na luksuznim papirima, juviduru i sl. Tehnikom sito štampe veoma uspešno se brendiraju majice, kačketi, trakice za mobilne telefone, duksevi, radna odela, torbe, kecelje,kape i sl.

Štampa sa FLEX i Flok folijama

ŠTAMPA SA FLEX I FLOK FOLIJAMA

Flex (poliuretan) je vrsta termo transfera za štampu na tekstilu. Debljina folije je 50 mikrona a širina 50cm. Veoma je otporan na istezanje, i dosta podseća na sito štampu. FLOCK (pufnasti materijal) je vrsta termo transfera za štampu na tekstilu. Debljina folije je 0,75mm a širina 50cm. Veoma je otporan i trajan materijal.

Sublimaciona štampa

SUBLIMACIONA ŠTAMPA

Sublimaciona štampa predstavlja hemijski proces gde se boja odnosno štampa sa transfer papira pod dejstvom toplote i pritiska prenosi na površinu za štampu. Svi materijali koji na sebi imaju sublimacijski premaz ili su napravljeni id poliestera pogodni su za sublimacionu štampu. U datoj tabeli možete pogledati neke od osnovnih karakteristila.

REKLAME RAZNO

Kod nas možete uraditi sve što se tiče vizuelnog identiteta Vaše firme, od vizit karte, flajera ili plakata, pa sve do brendiranja vozila, bilborda ili svetleće reklame. Nudimo i kompletnu ponudu reklamnog i promo materijala kao i mnoge druge vrste

Imate pitanje? Zelite da Vam posaljemo ponudu? Zelite Vise informacija?

Posaljite poruku, a mi cemo da odgovorimo u najkracem mogucem vremenu!

TOP